Assalamualaikum, Selamat datang ke portal rasmi Yayasan TH


  Selasa Safar 23 1441
  Rabu 23 Oktober 2019

   Objektif penubuhan Yayasan adalah:-
  • Untuk menyediakan bantuan kemanusiaan bagi menyelamatkan nyawa, meringankan penderitaan dan mengekalkan maruah manusia sebagai tindak balas terhadap krisis kemanusiaan semasa bencana alam, bencana buatan manusia, termasuk perang, kebuluran dengan menyediakan dana, derma, sumbangan kepada yang kurang berkemampuan, miskin dan memerlukan, seperti bantuan makanan, penjagaan kesihatan atau perlindungan dan penubuhan pusat kebajikan.
  • Untukmeningkatkan asas pendidikan dengan mengunjurkan pembiayaan, menguruskan dan memberi biasiswa kepada rakyat Malaysia.
  • Untuk menggalakkan dan menjalankan kajian dalam bidang Pendidikan Islam, Perbankan Islam, Perubatan dan lain-lain cabang Perundangan Syariah yang akan memberikan faedah kepada rakyat Malaysia dan masyarakat global.
  Pelayar yang disyorkan : Chrome 30+, Firefox 30+, Safari 7+, Internet Explorer 10+
  Laman web ini boleh dilayari menggunakan desktop dan telefon pintar. Sesuai dipaparkan menggunakan resolusi minimum 1366x768.
  Penafian: Yayasan Tabung Haji tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini. Semua maklumat yang dipaparkan adalah benar dan betul pada masa tarikh dan masa diterbitkan dan tertakluk kepada pindaan dari masa ke semasa.
  Hak Cipta © 2019 Yayasan Tabung Haji