Assalamualaikum, Selamat datang ke portal rasmi Yayasan TH


  Ahad Jamadilawal 24 1441
  Ahad 19 Januari 2020

  Logo Yayasan TH tetap mengekalkan logo asal TH dalam rekabentuknya bagi membawa maksud bahawa Yayasan TH ditubuhkan oleh TH yang juga merupakan antara usaha TH dalam merealisasikan visi dan misi TH. Ia juga menunjukkan Yayasan TH tetap mendokong dan meyokong identiti islamik TH

   

  IKON MATA PENSIL DAN TUNAS DAUN

  Logo yang berkonsepkan mata pensil dan tunas daun ini menunjukkan aktiviti-aktiviti Yayasan TH dalam membangunkan pendidikan di kalangan anak-anak anggota dan pesara TH yang cemerlang yang akan merupakan generasi pemimpin masa hadapan atau mukmin professional sama ada di TH atau diluar.

   

  TUNAS DAUN

  Daun yang juga menunjukkan naungan yang diberikan kepada yang memerlukan bantuan atau sumbangan dalam melaksanakan aktiviti tanggungjawab sosial korporat.

   

  WARNA

  Warna hijau menunjukkan pertumbuhan dan kehidupan, manakala warna hitam adalah simbol kekukuhan dan kekuatan.

   

  Pelayar yang disyorkan : Chrome 30+, Firefox 30+, Safari 7+, Internet Explorer 10+
  Laman web ini boleh dilayari menggunakan desktop dan telefon pintar. Sesuai dipaparkan menggunakan resolusi minimum 1366x768.
  Penafian: Yayasan Tabung Haji tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini. Semua maklumat yang dipaparkan adalah benar dan betul pada masa tarikh dan masa diterbitkan dan tertakluk kepada pindaan dari masa ke semasa.
  Hak Cipta © 2020 Yayasan Tabung Haji