Assalamualaikum, Selamat datang ke portal rasmi Yayasan TH


  Ahad Jamadilawal 24 1441
  Ahad 19 Januari 2020

  Perlindungan Data

  Teknologi terkini termasuk inskripsi data dan penggunaan kata laluan adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan kepatuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

  Keselamatan Storan

  1. Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.
  2. Sebarang penyebaran maklumat yang berbau politik, hasutan atau perkauman, dan perkara-perkara negatif yang menjejaskan reputasi YTH adalah bertentangan dengan dasar-dasar negara adalah dilarang.
  3. Pengunjung hendaklah memastikan fail yang dihantar melalui lampiran adalah bebas dari virus.
  4. Pengunjung adalah bertanggungjawab sepenuhnya ke atas maklumat yang dikunci masuk.
  5. Pencerobohan atau percubaan untuk menggodam portal YTH adalah dilarang.
  Pelayar yang disyorkan : Chrome 30+, Firefox 30+, Safari 7+, Internet Explorer 10+
  Laman web ini boleh dilayari menggunakan desktop dan telefon pintar. Sesuai dipaparkan menggunakan resolusi minimum 1366x768.
  Penafian: Yayasan Tabung Haji tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini. Semua maklumat yang dipaparkan adalah benar dan betul pada masa tarikh dan masa diterbitkan dan tertakluk kepada pindaan dari masa ke semasa.
  Hak Cipta © 2020 Yayasan Tabung Haji