Tiada permohonan biasiswa/pinjaman pelajaran yang dibuka buat masa ini.     |     Tiada permohonan biasiswa/pinjaman pelajaran yang dibuka buat masa ini.     |
1826 Locust Street, Bainbridge, GA 31717 +1 (212) 269-1000 info@yayasanth.com

Program Santai Teh Tarik Session (TTS) mempunyai lima (5) siri yang dilaksanakan secara online bersama pelajar SBKYTH dan pihak pengurusan YTH. Program TTS adalah merupakan satu anisiatif pengurusan YTH untuk mendapatkan maklumat terkini para pelajar berikutan dengan keadaan negara dalam menghadapi pandemik wabak COVID-19 yang hampir setahun dihadapi.

Disebabkan tiada sebarang program secara fizikal yang boleh dijalankan, TTS adalah merupakan salah satu cara untuk mendekati para pelajar sekaligus dapat mengeratkan hubungan penaja dan pelajar.

TTS bukan hanya sekadar program sembang santai, malahan ianya lebih kepada diskusi berbentuk ilmiah yang santai dan bermanfaat.

Sesi ini terbahagi kepada beberapa slot antaranya perkongsian daripada para pelajar mengenai situasi dan keadaan belajar semasa dalam tempoh COVID-19 sama ada belajar di rumah, universiti mahupun bersama keluarga, keadaan kesihatan diri, gangguan dan cabaran yang dihadapi semasa belajar secara online dan beberapa isu-isu lain yang berbangkit.

Lihat lagi beberapa keping gambar TTS yang lain pada gallery.

Other Links

Contact Info

Address:
Level 17, Menara TH Tun Razak, Lembaga Tabung Haji,
201, Jalan Tun Razak,
50400 Kuala Lumpur

Phone:
03-2054 2000 (ext. 2354/3299/3384)

Email:
info@yayasanth.com.my

Disclaimer: Yayasan Tabung Haji shall not be liable for any loss or damage caused by the use of any information obtained from this website. All information is true and accurate at the time of publication and subject to change from time to time.

Recommended desktop browsers : Chrome 30+, Firefox 30+, Safari 7+, Internet Explorer 10+ This site is mobile and desktop friendly. For the best desktop experience, we recommend a screen resolution of 1366x768.